Jag heter Jenny Nordin och driver ShiatsuRummet.

Välkomna! Jag har drivit min egen Shiatsupraktik sedan 2008 då jag blev färdigutbildad Shiatsuterapeut efter två års studier.

Tidigare i mitt yrkesliv har jag varit i branscher med mycket kontakt med människor och utåtriktat, fartfyllt arbete. I takt med min egna personliga utveckling och livserfarenheter blev jag intresserad av att söka en djupare mening med livet. Jag kom i kontakt med Qigong och Shiatsu och blev fascinerad av dess stärkande och läkande kraft och insåg att jag ville lära mig mer om österländsk filosofi och kinesisk medicin.

 

I arbetet som Shiatsuterapeut får jag motivation varje dag när jag vägleder människor att må bättre på ett både fysiskt, mentalt och känslomässigt plan. I kinesisk medicin är kost och örtbehandling en viktig del av läkandet och jag har stort intresse för näringslära som jag gärna delar med mig av.

Min nyfikenhet är min drivkraft och det finns ett hav av kunskaper att inhämta. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt och utvecklar mina behandlingsmetoder och arbetssätt.

Varmt välkommen att boka in en behandling!

Jenny Nordin

Jenny Nordin - shiatsuterapeut

“Empty yourself of everything and let the mind be at peace”

Tao Te Ching - Lao Tsu